Mijn werkwijze kenmerkt zich door duidelijkheid, betrouwbaarheid alsmede de gehanteerde tarieven. Bij hoeveel accountants- en administratiekantoren krijgt u wel niet te horen dat zij werken met uurtarief “x”. Wanneer u doorvraagt krijgt u ook nog wel een indicatie van het aantal uren dat zij denken te gaan besteden aan uw aangifte, administratie of jaarrekening, maar u mag ze daar vooral niet op vastpinnen. De uiteindelijke nota hangt af van het werkelijk besteed aantal uren maal tarief.

Eens even kijken: het risico dat het betreffende administratiekantoor inefficient werkt, fouten maakt en moet herstellen wordt op uw bord gelegd en vertaald zich naar meer uren en dus een hogere rekening. De klant is koning, maar ontvangt ook een vorstelijke rekening.

Mijn administratiekantoor vaart op ruime ervaring in de administratieve sector. Mijn bedrijf kan goed inschatten wat de prijs van een administratieve dienst is. En niet alleen kunnen ik deze goed inschatten, u mag mij er ook aan houden. Een vaste prijsafspraak leidt tot helderheid over de hoogte van de kosten. Een wel zo prettig gevoel.

En wilt u bij nader inzien ook andere zaken uitbesteden, dan kunt u gewoon met mij in overleg treden. In overleg en redelijkheid komen we dan samen tot een nieuwe vaste prijsafspraak.

Een duidelijke prijs vooraf in goed overleg; het klinkt zo simpel. Toch doen 95% van de administratiekantoren hier niet of nauwelijks aan. Mijn administratiekantoor vindt het hoog tijd voor een verfrissende en transparante aanpak. Ik hoop u dan ook spoedig te kunnen laten kennismaken met mijn betaalbare, betrouwbare en servicegerichte dienstverlening.