U boekt uw administratie zelf in. Termen als debiteuren en crediteuren doen u niet gelijk fronzen. Toch kent iedere boekhouding op momenten zijn moeilijke boekingen. Deze kunnen u vele hoofbrekens bezorgen.

Hoe boekt u bijvoorbeeld een verkoop van inventaris met boekwinst en verwerking als herinvesteringsreserve op een andere investering? Of de aanschaf via een lease, waarbij de gehele aanschaf en schuld juist op de balans dienen te verschijnen? Om deze en andere boekingen te laten controleren kunt u zich tot mijn administratiekantoor wenden. Ik help graag uw boekingen na te lopen op mogelijke misslagen.

Ook bij het nagaan van specifieke boekingen met bijvoorbeeld omzetbelastingvraagstukken sta ik voor u klaar. U kunt weer snel verder en vraagt zich niet de hele tijd af of uw administratie nu wel klopt.

Bent u nog een beginner en wilt u de gehele door u gevoerde administratie laten controleren door een administratiekantoor, dan kunt u vanzelfsprekend ook een beroep op mij doen. Een domme vraag is er één die niet gesteld is, moet u maar denken!

Miin administratiekantoor hanteert transparante tarieven en heeft een sterke no-nonsense mentaliteit. Het nalopen van uw boekingen in uw administratie kost bij ons administratiekantoor minder dan u denkt.

Kortom ieder zijn vak, neem daarom vandaag nog even contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst bij het controleren van uw boekingen.